razendsnel jouw favoriete witgoed in huis

verzending

Als je een nieuwe wasmachine, koelkast of TV hebt gekocht, wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk van genieten. Als je online iets besteld dan heb je bij BonBlue de keuze om je nieuwe aanwinst bij jou thuis te laten bezorgen of af te halen bij onze showroom. 

Bestel je bij ons voor 12:00 dan kunnen we je bestelling vaak dezelfde of de volgende dag al bij je bezorgen. Komt dat niet uit dan kan je een voorkeursdag opgeven.

Wij nemen in ieder geval altijd persoonlijk contact met je op om afspraken te maken over de bezorging of wanneer het product afgehaald kan worden.

Vrijstaand witgoed zoals een wasmachine, koelkast en vaatwasser zetten we op de plaats waar je het wilt hebben en sluiten we het ook voor je aan, waarbij wij uitgaan dat de juiste aansluitingen aanwezig zijn en de plaats vrij is. Moet het apparaat naar de eerste verdieping of zelfs nog hoger geef dat dan vooraf even door (mogelijk extra kosten aan verbonden).  Voor inbouw apparatuur moeten we een afspraak maken om de installatie door een monteur te laten doen (mogelijk extra kosten aan verbonden).

Als je online een product(en) bestelt boven de Usd 100,- dan zijn de bezorgkosten gratis. Onder Usd 100,- betaal je een kleine vergoeding van Usd 20,-. Als alles is neergezet en aangesloten nemen we de verpakkingsmaterialen mee retour.

Wil je dat wij je oude apparaat direct meenemen en weggooien? Dat kan! Geef bij het plaatsen van de order even op of je van deze service gebruikt wilt maken en dan zorgen wij ervoor dat deze op een verantwoorde manier wordt weggegooid en niet in de natuur terecht komt. Wij vragen hiervoor wel een kleine verwijderingsbijdrage van Usd 10,-. Zo houden we ons eiland schoon.