Betaal nooit teveel

Laagste prijs garantie

Gegarandeerd de laagste prijs garantie bij BonBlue! Wij staan voor goede service, kwaliteit en altijd de laagste prijs. Daarom mag je al onze artikelen erop natrekken. Mocht je toch ergens anders het product voor een lagere prijs vinden? Dan bieden wij dat product meteen voor dezelfde prijs aan. 

Altijd de beste prijs - Wat moet je doen?

Neem contact met ons op.  Heb je een product uit ons assortiment ergens anders in Bonaire gevonden voor een lagere prijs? Dan vragen wij jou om contact met ons op te nemen. Dit kan door bij ons langs te komen in de showroom of door een berichtje te sturen naar [email protected].  
Wij controleren de prijs.  Het kan natuurlijk gebeuren dat we iets over het hoofd hebben gezien, en het product toch elders goedkoper is. Naar aanleiding van jouw melding, controleren wij direct de prijs.  

ls alles klopt dan passen wij de prijs direct aan. Jij shopt dan natuurlijk direct voor de laagste prijs. Bestel je online? Dan passen we online de prijs voor jou aan.  

Let op de voorwaarden

Onze laagste prijs garantie is gebaseerd op een aantal principes. Om deze laagste prijs te kunnen verkrijgen, dien je aan te kunnen tonen dat de concurrent goedkoper is. Dit kan door een print van de website, folder of flyer te tonen. 


1. Je dient voorafgaand aan de aankoop contact met ons op te nemen; 

2. De laagste prijs garantie geldt bij prijzen van concurrenten in Bonaire; 

3. De laagste prijs garantie wordt vergeleken met andere prijzen, per stuk, voorraad en inclusief verzendkosten en levertijd; 

4. De laagste prijs garantie geldt voor identieke artikelen zoals zelfde producent, type en eigenschappen etc; 

5. De laagste prijs garantie geldt tot 2 dagen na aankoop; 

6. De laagste prijs garantie geldt niet voor services zoals montage; 

7. De laagste prijs garantie geldt niet voor veilingen; 

8. De laagste prijs garantie geldt niet als daardoor de inkoopprijs volledig onderboden wordt. 
Wij behouden ons het recht om voor de afgifte te beperken tot de voor ons typische hoeveelheden voor klanten. 

Het is ons doel om de nummer één te zijn als het gaat om witgoed en huishoudelijke apparatuur voor particulieren en zakelijke klanten in Bonaire. Daarom richten we ons op een compleet assortiment met kwalitatieve producten uit Europa en Amerika. En vooral op de prijzen, die kleine en grote projecten betaalbaar maken.